Zoeken

Voor al die mooie grote kinderen

(een warme ode aan zij die spreken, ook als dat niet gewenst is)


Ik zie mooie kinderoogjes met de wenkbrauwen gefronst die dromend naar de sterren datgene zien wat ooit eens was Wat niets lijkt blijkt dan alles en dat innerlijke weten dat een ander dan weer deerde in hun klakkeloos bestaan waar dromen niet bestonden en illusies maar doorgaan.

Ik zie kinderen met argwaan die wat lief blijken te kijken naar een wereld vol van schijn Ik zie hun verbaasde blikken over al dat vreemd gezag dat ze dagelijks moeten slikken in de naam van functies en hun dragers in de naam van bittere zelfhaat dat verpletterd blijft etteren door de aders van die grote manipulators die willen scoren voor hun eigen mooi gelaat.

Ik zie al die mooie kinderen die zelf nooit de grootste willen zijn met hun kleine scherpe blikken die al die leugens maar doorprikken van idioten die oreren om hun status te creëren in de spiegels van hun wezen dat belangrijk wil zijn. Ik zie kindjes verlangen naar een wereld Waar de natuur zi jn gang kan gaan. in de stilte van de dingen zien zij een reden van bestaan. Al die mooie kinderen Alleen wandelend naar school Argusogen die ontwijken Van zij die eeuwig wat neerkijken op bewustzijn dat wil groeien en zelfredzaam kan bestaan Ik zie ze Ik zie Ik

De stilte die ze voelen Onder klepperend geluid Is de stilte die ze dragen In de grootsheid van hun hart

Om anderen te willen schenken De vrijheid van te zijn Graven zij heel diep naar binnen Om te voelen waar zij staan Hun hart dat steeds blijft kloppen Voor een menselijk bestaan. Het zijn lieverds in alle landen Die strijdend voor mekaar De moed maar blijven schrapen En dat doen ze met elkaar

Ik zie de kindjes lieflijk zitten De engelen van ‘t bestaan Ze brengen ons de waarheid En hun licht zal nooit vergaan

Mijn hart dankt uiten treure Aan hen die op gaan staan Mijn liefde en mijn leven Voor hun moedige verhaal. al die mooie mensen die nooit groot geworden zijn omdat hun onschuld blijft toespreken dat waarheid moet blijven bestaan. Ik zie in jullie ogen de goedheid van de mens die eeuwig blijft proberen te vechten voor een bestaan waar alle mensen samen het leven celebreren. op de tonen van hun hart met eerbied en bescheiden uit ik mijn grote dank aan al die mooie mensen die diep hebben gegraven in de letsels van mijn hart om langzaam weer te helen door jullie warmte en kracht. In het diepste van uw wezen zijn jullie engelen die proberen oneindig licht te genereren. en de liefde zal ons redden want dat is wat jullie zijn wezens vol van liefde dat stroomt en stroomt en stroomt. dank aan al die lieve mensen die ik allen graag wil wensen dat jullie licht mag blijven stralen als fonkelende sterren en ons allen mag verblijden met vreugdevolle tijden. die dankzij jullie weer gaan komen

Ik zie de zon achter het gloren in de spiegels van de ogen wiens schoonheid me weer treffen door jullie ziel die zich laat horen Ik zie de zon in jullie ogen want het licht dat blijft maar komen en licht is … is. en mensen zijn het licht is wat wij zijn En we zullen verder stralen dat is wat licht nu eenmaal doet dat is het wezen van lichtstralen die stralen eeuwigdurend voort met ons allen zijn we mensen we zijn mensen dat zijn wij Mensen Mens En VRIJ VRIJ VRIJ

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Ik heb het gelukzalige vermoeden van wel. Omdat we voor het eerst in de geschiedenis met zovelen zien wat ze niet willen dat we zien. Omdat zovelen in hun diepste zelf voelen dat ze helemaal klaar zij

Onlangs had ik het genoegen in een lichte discussie te belanden met een wetenschapper. U weet wel, een echte, eentje die aan de universiteit werkt. In zijn discours ontwaarde ik zoveel angst dat de vr

Het is een koude wereld Waar voor en tegens Voorgesteld worden als Alternatief voor zijn Het is een koude wereld Waar angst regeert En gedachten gesmoord worden Onder dwang van zij Die ons beschouw